Timm Vladimir

 
timm-vladimir.jpg

Timm Vladimir er en dansk skuespiller, stand-up-komiker, radiovært, fotograf og tv-vært. Han er særlig kendt for sit samarbejde med Gordon Kennedy som han bl.a. har lavet underholdningsprogrammet Vladimir og Kennedy med, indspillet den katastrofale spillefilm Stjerner uden hjernerog udgivet flere singler, der har nået #1 på Tracklisten . I 2000’erne var han vært på forskellige programmet, awardshows og lagde stemme til flere animationsfilm.

Efter at have vundet Masterchef Danmark i 2011 begyndte han en karriere som kok og har udgivet flere kogebøger, samt været vært for flere madprogrammer. Ligesom han har sin egen madskole: Timm Vladimirs Køkken er en moderne gastronomisk kursusvirksomhed, som der står på hjemmesiden.

I 2014 blev han ny medvært i bagekonkurrencen Den store bagedyst på DR1 med Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen. Og de går nu sammen ind i 3. sæson.

Foredrag:
Timm Vladimir, vært på Den Store Bagedyst, fortæller veloplagt om hvordan en optagelse til Bagedysten forgår. Kom med bagom kameraerne og hør om de lange arbejdsdage, de sjove udfordringer, deltagerne, dommerne og ikke mindst; hvad bliver der af alle kagerne bagefter optagelserne? Få svar på alle dine bagedyst spørgsmål. Altså pånær hvem der vinder næste sæson:-) 

Varighed: 45-60 minutter.

Timm kan også skræddersy et foredrags til jer med fokus på et område eller emne af kogekunsten, som I bliver enige om, og selvfølgelig kan det kombineres med en workshop.