Kåre Quist

 
Kaare_Quist.jpeg

Ordstyrer:
Kåre Quist er en garvet mødeleder. Han sætter en ære i at styre dit møde med sikker hånd – og gør en dyd ud af, at der både er plads til skarpe spørgsmål og et grin undervejs.

Har du brug for en ordstyrer, der holder hovedet koldt, når debatten koger: en ordstyrer der sørger for at der både er plads til præcise pointer og en befriende latter.

Kåre Quist var chefredaktør på gratisavisen Urban, da den blev etableret – han har siden været ansat på Euroman, TV3, Berlingske Tidende og Ekstra Bladet, hvor han var leder af gravergruppen. Siden 2007 har han været vært på DR1. Han har interviewet ugens hovedperson i interview-programmet Ærlig Talt, i fem år har han stået i spidsen for det undersøgende forbruger-program Kontant – og det seneste halvandet år har Kåre Quist været vært på TV Avisens 21.30-udgave. Han har dækket både folketingsvalg og kommunalvalg for TV Avisen – og sammen med Louise Wolff var han vært på det store traditionsrige TV-show fra DRs Koncertsal – Året der Gik 2013.

Som vært på Kontant modtog Kåre Quist 2010 TV-branchens fornemste hæder: TV-prisen for sine afsløringer af systematisk snyd med dato-mærker på kød i danske supermarkeder. Kåre Quist har desuden modtaget en række andre priser, blandt andet Kristian Dahls Mindelegat – i daglig tale Den Lille Cavling.

Kåre Quist har en stor professionel viden om dansk politik, forbruger-journalistik, udviklingen inden for medieverdenen – og en urimelig stor amatør-viden om fodbold!

Han har blandt andet været ordstyrer i politiske debatter afholdt af: Kommunernes Landsforening – HK Privat – Syddansk Universitet.

Kåre Quist kan desuden bookes til nedenstående foredrag:
5, 4, 3, 2, 1
Hvordan føles det, når stemmen i øret tæller ned til en live-udsendelse med en million seere? Hvordan bevarer man roen, når breaking news  smider en hel dags planlægning i skraldespanden – få minutter før en live-udsendelse?
Kåre Quist fortæller ærligt og humoristisk om sine år som vært på DR1. Om glæden ved at formidle komplicerede emner på en forståelig måde – og ved at interviewe ministre og beslutningstagere når debatten koger og presset er stort.