OM KIERCOM

Kier Communication er et formidlings- og agentbureau med fokus på værter, ordstyrer, foredragsholdere, influencers, podcasters, underholdning, kampagner og events.

Kier Communication sætter en ære i at være den sparringspartner og/eller samarbejdspartner, som finder den rette aktuelle og kompetente persona til et givent job som matcher kundens behov – f.eks. til en kampagne på sociale medier og/eller en event i det virkelige liv, et firmaarrangement, en konference, et biblioteks- eller skole arrangement, en fest, et debatmøde, et personalemøde, en launch, en surprise event, et seminar, en festival, et awardshow eller et TV-show.

Kier Communication vil gerne være prikken over i’et eller den lille katalysator, der gør en forskel. Både for kunderne, tilhørerne og for vores ordstyrer/foredragsholdere/influencers, hvor vi nøje udvælger dem, vi repræsenterer, og hvor vi løbende udvikler nye tiltag.

Med andre ord: alt er muligt. Der er værter, foredragsholdere, ordstyrere og influencers eksklusivt tilknyttet Kier Communication, og i kraft af vores netværk og erfaringer i medie-, underholdnings- og foredragsbranchen finder vi gerne eksperter/ oplægsholdere/personligheder efter behov og ønsker for vores kunder udenfor vores “stald”.

Susanne Kier og Lisa Uth Buur

 
lamp-1209278_960_720.jpg