Tobias Hamann

 
CAP3.jpg

Tobias Hamann er tv-vært og autodidakt konditor og chocolatier. Han er opvokset i Gjessø ved Silkeborg.
Han har studeret Østeuropastudier på Aarhus Universitet, men ikke færdiggjort sin uddannelse. Fra 2012-2014 arbejdede han som freelance journalist for Jyllands Postens rejsesektion Explorer og skrev artikler fra bl.a. Bangladesh, Ukraine og Kirgisistan.
Tobias Hamann blev landskendt i 2014, da han med stort mod og opfindsomhed vandt Den Store Bagedyst. I 2015 og 2016 blev han vært på 16 rejseprogrammer i eget navn til DR1 og i 2018 fortalte han i dokumentaren på DR1 "Tobias og Ali Hamann” om sit forhold til den kontroversielle morfar. Som hypnotisør trådte Tobias Hamann frem i 2017 med en uddannelse til master hypnotisør i Los Angeles og i 2018 afholdt han sine første shows i Danmark. I skrivende stund har han over 30 live-shows på bagen - herunder en stor landsdækkende turné.

Tobias Hamann er d. 7. oktober 2019 bogaktuel med den gribende og personlige debutbog “Arven fra min morfar - to år i Ali Hamann’s fodspor” (Gyldendal), der handler om de oplevelser, han har haft med Ali Hamann.

Tobias har desuden udgivet to kogebøger: Klassisk Tobias og Tobias’ jul – 24 slags spiselig julepynt.

Tobias har rejst i over 70 lande. I nogle år var freelance journalist for Jyllands Postens rejsesektion Explorer og skrev artikler fra bl.a. Bangladesh, Ukraine og Kirgisistan. I dag har han sin egen rejseblog og er flittig til at berette fra sine mange rejser her og på sociale medier.

Nøgleord - kager, chokolade, rejser, kultur, kreativitet, iværksætteri.