Thomas Buch-Andersen

 
Thomas_Buch_Andersen.jpeg

Thomas Buch-Andersen (født 1971) er vært på Detektor på DR2 og P1 – og på ”For godt til at være sandt” på DR1. Han har faktatjekket hundredevis af udsagn og udtalelser fra politikere og debattører – og masser af mediehistorier. Han har tidligere arbejdet på bl.a. BBC.

Thomas har bl.a. været ordstyrer for VL-Døgnet i Operaen, Kulturministeriet, Uddannelsesministeriet, Teknologirådet, DEA, Handels -og investeringsministeriet. Han har holdt oplæg om Detektor og faktatjek både i Danmark og i udlandet.

Folketingsvalgets fup og fordrejninger 

Detektor-vært Thomas Buch-Andersen er kendt for at tjekke fakta på en veloplagt facon. Med et glimt i øjet gennemgår han de største fordrejninger i valgkampen – både fra blå og rød blok. Han viser hvordan politikerne bruger de samme trick om og om igen til at fordreje sandheden eller decideret skjule den. Bliv klogere på, hvad du skal kigge efter næste gang du hører politikere eller medier sige noget, som du ikke kan få til at passe.

Varighed: 75 minutter. Med eller uden pause

Bliv din egen Detektor – lær at gennemskue spin fra politikere og medier

Hver dag bombarderes vi med tal og fakta. Politikere, interesseorganisationer, virksomheder og medier kaster om sig med nøje udvalgte oplysninger. Men selv de mest oplyste borgere kan have svært ved at vide, hvad der er sandt og hvad der er falsk. Om vi bliver snydt uden at vide det. DR-vært Thomas Buch-Andersen har på DR1, DR2 og P1 faktatjekket hundredevis af udsagn, udtalelser og mediehistorier. Hør Detektor-værten fortælle om de mest almindelige fordrejninger og usandheder og lær hvordan du selv kan gennemskue spin fra politikere og medier.