Jakob Illeborg

 
Jakob_Illeborg.jpg

Jakob Illeborg har gennem flere år været DRs globale korrespondent, og har rejst verden tyndt for TV Avisen. Han er nu vært på DRTV programmet Kontant.

Han har også været DRs korrespondent i London, og har været bosiddende i den britiske metropol i 15 år. Hans kendskab  til Storbritannien og britiske forhold er derfor unikt. I øjeblikket er han vært på DR2s Daglige Nyhedsshow DR2 Dagen. Programmet er globalt orienteret, og Illeborg har derfor snuden nede i mange af de spændende udviklinger og tendenser fra den store verden lige nu. Foruden sit arbejde i DR, har Jakob Illeborg en fortid som forsanger i pop-bandet Warwick Avenue. Derudover har han også forfattet flere bøger, hvilket giver ham en spændende kombination af kulturel og faktuel viden, samt et performer-gen, der gør hans optrædener både informative og underholdende.

Særlige kompetencer:
Globale tendenser.
Storbritannien
Kultur – dansk og international
Sport og samfund

Jakob Illeborg har holdt mange foredrag om alt fra London, populær-kultur, britisk politik og historie, til globale tendenser, musik og sport og kultur. Han har talt for en bred vifte af alt fra danske topledere, virksomheder, interessegrupper og undervisningsinstitutioner. Et foredrag med Jakob Illeborg er altid en blanding af tale, lyd og billede. Foredraget kan skræddersys til en særlig målgruppe.

Jakob Illeborg har også stor erfaring som ordstyrer, både for voksne og unge. Han er ofte blevet brugt som inspirator, hvis der skal sparkes gang i en forsamling, og en event med ham kan også bestilles på engelsk