Mette Walsted Vestergaard

 
mette_walsted.jpg

Mette Walsted Vestergaard har senest været vært på radioprogrammet P1 Morgen på DR P1. Hun er i dag freelancer.

Tidligere var hun vært på TV AVISEN på DR1, og hun har desuden været vært på flere store TV-show og TV-udsendelser, blandt andet Danmarks Indsamling to gange; Året der gik, Valgmorgen, folketingsvalg, klimatopmødet i København, IOC-topmøde i København, dokumentarudsendelser om, hvor de danske ulands-bistandsmidler havner samt en lang række eventudsendelser, fx i forbindelse med begivenheder i kongehuset, offentliggørelser af større politiske nyheder mm.

Mette Walsted Vestergaard er en kompetent ordstyrer, som med lige dele myndighed og sans for den gode stemning sætter rammen for livlige, oplysende og vellykkede arrangementer. Kombinationen af en akademiske baggrund (cand. comm.) og journalistiske erfaring (Berlingske, B.T. og DR) gør Mette Walsted Vestergaard til en alsidig moderator, som ved hjælp af omhyggelig forberedelse, ydmyghed over for feltet og evnen til at skære igennem favner også mere komplekse debatter og konference-emner.

Mette holder også foredrag/ workshops omkring forskellige discipliner inden for kommunikation, fx. medietræning. Ring eller skriv hvilke ønsker I har, således at hun kan skræddersy foredraget derefter.