Mattias Hundebøll

 
Mattias2019_04_web.jpg

Konferencier, vært, moderator, live-interviews og underholdning. Få en af Danmarks mest rutinerede og charmerende underholdningsværter til at sætte prikken over det berømte ”i” til jeres fest/arrangement.

Mattias Hundebølls erfaring strækker sig helt tilbage fra en fortid som professionel musiker/sanger, over jobs som studievært, interviewer, vært på tv-transmitterede awardshows, store live-events og indsamlingsshows på TV2, konferencier på musikfestivaller og som charmerende vært nogle af de største aftenunderholdningsprogrammer på dansk tv. 

Mattias rummer både det seriøse og den mere løsslupne underholdning, men altid med et glimt i øjet og et kniv skarpt look. 

Således tager han også fat i faderrollen med en kærlig, men bestemt tone i podcasten Fårking Far sæson 1, som var en stor succes med mere en 200.000 lyttere. Sæson 2 bliver offenligtgjort løbende i efteråret 2019.

Endvidere debuterer Mattias som børnebogsforfatter i nov. 2019.

Muligheder

Den engagerede vært der binder hele arrangementet sammen. Afvikling alt lige fra interne prisuddelinger, præsentationer, live-interviews osv. Har stor erfaring med manuskript-skrivning og programopbygning.

Af underholdningskarakter kan der laves quiz (året-der-gik, musikquiz), bingo, ”Dagens Mand live”,  m.m.

Endelig er Mattias også god for et foredrag om det at være en ung familie/ familiefar i dag, hvor man lægger sit liv om for at være mere bæredygtig og mindre stresset - og dermed have tid sammen.

Nøgleord: journalist, musik, rejser, TV, værtsroller, mode, handyman, familiemenneske, podcaster, samfundsrevser, økologi og bæredygtighed