Milling & Molbech

 
Milling_Molbech.jpeg

De herrer og makkerparret Henrik Milling & Nicolai Molbech kan bookes til at være den musikalske garanti for en vellykket fest! NU med et nyt koncept: Disko Inferno.
Se nedenfor.

Desuden kan de på utallige opfordringer også stille op som quizmasters udi de sidste 50 års popkultur!

DISCO INFERNO – nyt disko koncept tar’ publikum med storm
Milling og Molbechs disko”skole”
Kridt danseskoene og støv de forbudte trin af, når vi inviterer på en tur down memory lane i diskoens univers!

Værterne Henrik Milling og Nicolai Molbech fra radioprogrammet ‘Fonk! Det er lørdag’ på DR P4 står bag pulten til en aften i diskoens tegn.

Som DJs tager de dig denne aften med i disko”skole” og gør dig klogere på diskoens kulturhistorie med anekdoter og fortællinger knyttet til tiden og de største klassikere. Undervejs skal der danses disko, quizzes og ses ”radio biograf”.

Hver lørdag danser 600.000 P4-lyttere med, når Milling og Molbech spiller groovy disko, og slår danserytmerne an i stuerne.

Oplev det live, og få diskoens historie udrullet fra den sprøde start i midt-70’erne til i dag. Aftenens diskoskole foregår ikke siddende på skolebænken.
Tag trompetbukserne på, find pailletterne frem, snør plateauskoene, og indtag dansegulvet under den glimtende diskokugle til tidens største hits.

Aftenen kunne se således ud:
Kl. 21.00-22.00: Diskoskole med åbent dansegulv, quiz og moves

Kl. 22.00-00.00: Aftenen fortsætter med Milling og Molbech som DJs
Herefter foreslås et live band eller en DJ til resten af aftenens fest.

PS: Disko skole foredraget kan også bookes alene, hvor det varer ca. 2 x 40 min.

‘DJ’s Milling og Molbech’
De herrer kommer og sætter ild i din fest. Med masser af fest-tunes fra slutningen af halvfjerdserne og hele vejen op til i dag.
Molbech og Milling er synonymt med kompromisløs disco fra dengang, der var rigtige tolvtommer til. I perioden 1997 til 2001 beviste de det i programmet FunkShowet på P3, og bragte dermed DRs første dedikerede Funk/disco/R&B & HipHop program ud til DRs lyttere. Det hele blev krydret med den legendariske Rapkonkurrence. Senere blev deres adelsmærke P7mix med 7 timers radiobiografi på legendariske musikalske stjerner fra ind- og udland.

Forvent et DJ sæt hvor du kan genopdage de vildeste retrodansenumre fra 70′erne krydret med moderne fortolkninger af disco. Og forvent at komme til at svede på dansegulvet.

Henrik Milling: P3 vært, musikorakel, DJ samt Discofolkemindesamler
Nicolai Molbech: Komponist, Remixer, DJ extraordinaire samt Radiolegende

Den Store Mediequiz
Hvilken by kommer Brandon og Brenda oprindeligt fra i Beverly Hils 90210?
Hvilket album er det mest solgte i popmusikkens verdenshistorie?
Nævn Spicenavnene på alle de fem Spicegirls?
Hvem Spiller James Bond i Tomorrow Never dies?

Det er bare nogle få eksempler på de spørgsmål som Nicolai og Henrik stiller i den store holdbaserede MedieQuiz. Del dine gæste op i hold på en 5 – 7 deltagere, og så går den vilde pointjagt over tre runders rundtur i mediebillederne.  

Kan du holde dig fra at læse de rigtige svar? – Hvis ikke? hmm… måske skulle vi ses til en quiz hos jer næste gang i holder fest

SVAR :

Minneapolis, Michael Jackson Thriller, Sporty-Baby-Scary-Posh-GingerSpice, Piece Brosnan