Stolen Moments

 
Stolen_Moments.jpg

Klassisk jazztrio – guitar, kontrabas og trommer. That’s it! Ikke så mange dikkedarer. To brødre og en bassist finder sammen.

Trioen opstod i forbindelse med et træf for ejere af klassiske biler arrangeret af ViaRetro, som gerne ville skabe en afslappet og behagelig stemning omkring begivenheden. Vores repertoire består primært af jazzstandards som f.eks. Days of wine and roses, Girl from Ipanema og Take the A-train – lejlighedsvis afviklet med et funky twist.

Vores repertoire (og lydniveau) er særligt velegnet til receptioner, ferniseringer, søndagsbrunch m.m. Trioen kan evt. udvides med en sangerinde, således at der også kan være mere performance involveret i deres optræden.

Trioen består af:
Lars Fabiansen er en one-of-a-kind guitarist med sin helt egen behagelige lyd. Han formår at kombinere klassisk jazzguitar med mere moderne genrer uden at gå på kompromis med musikkens iørefaldende kvaliteter.

Hans bror, Bo Fabiansen, har gennem årene forfinet sit trommespil og formidler musikken med præcision og stor glæde.

Casper Nyrop Ludvigsen er en rutineret og alsidig bassist. Han lægger en solid, vellydende bund for trioens udfoldelser, men kaster sig også gerne ud i melodiske soloer.