Starpeople

 
Starpeople.jpeg

Starpeople er det fuldendte musikkoncept, hvor kompromisløshed omkring kvaliteteten er varemærket. 

Starpeople kommer fra duo/trio udgaver til op mod 11 mands versioner eller større. Solister efter kundens ønske kan også indgå som en del af en Starpeople løsning. 

Trioen er perfekt som stemningsskaber ved receptioner, netværksmøder i breaks ved seminarer og lignende. Kort sagt – alle steder hvor god levende baggrundsmusik kan være med til at skabe den rettet afslappede, uformelle og hyggelige stemning for deltagerne. Løsningerne med 4 – 8 mand er perfekte til den mellemstore firmafest og de helt store versioner er oplagt til kick-offs, sommerfester og lignende.

Kundereferencerne er bredde og er sammensat over snart 20 år i det danske musik miljø. Send en forespørgsel go få mere info. Bandet med Rasmus Fjeldsted som “kapelmester” kan skræddersy en bandstørrelse og stil, der passer til jeres event. Også repertoire kan tilpasses og tematiseres efter den enkelte event.

Leverandør af sublime musikalske oplevelser siden 1998

Ud over isoleret set at være et blændende festorkester, så har Starpeople også fornøjelsen af at kunne tilbyde gæsteindslag som en del af vores performance. Bandet fungerer som backing, og solisten indgår som en del af helheden. Vi har blandt mange haft glæden af at sammensætte Starpeople løsninger, der involverede navne som: Rasmus Seebach, Medina, Nik&Jay, Hej Matematik, Martin Brygmann, Ida Corr, Søren Sko, Lis Sørensen, Karen Rosenberg, Søs Fenger, Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Stig Kreutzfeldt, Jacob Sveistrup, Zindy, Monique, Henrik Launbjerg, Morten Remar m.fl. – Listen er lang, og vi er altid åbne for nye forslag.