Jacob Gurevitsch

 
Jacob_Gurevitsch.jpg

Jacob Gurevitsch er netop aktuel med solo-debutalbummet ‘Lovers in Paris’.

Jacob’s karriere som soloartist startede for et par år siden, han udgav en remixed version af titel nummret på opsamlingen ”Sound Of Copenhagen”, dj Kenneth Bager, hørte remixet blive spillet på Ibiza’s største radiostation og kontaktede straks Jacob. Han signede derefter Jacob til sit pladeselskab Music For Dreams. Titelsangen er siden da blevet skrevet færdig og fået et mere filmisk præg hvor tankerne ledes hen på de klassiske franske og italienske film scores. ”Lovers In Paris” har sidenhen fået mere end 100.000 views på You Tube og medvirket på den franske compilation Buddha Barsamt den prominente musikserie Café del Mar.

Lyt til Lovers in Paris her

Albummet er bygget op omkring hans passion for den spanske guitar, der begyndte i 2002, mens han turnerede med det legendariske danske band Savage Rose. Jacob skulle spille en spansk-inspireret intro til et nummer og blev straks hooked på det spanske guitar.

Albummets numre kom til verden på rejser til Buenos Aires, Paris, Stockholm og Rio de Janeiro, hvor der var rum og inspiration til sangskrivningen som tydeligt former de enkelte numre på albummet. De mange rejser og intens daglig øvelse på den spanske guitar gennem de sidste 13 år, samler debutalbummet som en kombination af den lidenskabelige stemme fra syden og de elektroniske varianter fra norden. I krydsfeltet af disse to verdener har Jacob Gurevitsch skabt et unikt og moderne tidsløst udtryk.

Jacob Gurevitsch spiller til hverdag med The Antonelli Orchestra og Erann DD, og har gennem de sidste 15 år spillet med navne som Savage Rose, Jokeren, MØ, Grace Jones, Mads Langer, Søs Fenger m.fl.

Jacob kan bookes solo eller med en bassist og spiller gerne akustisk, men også med forstærkning.