Farshad Kholghi

 
Farshad_Kholghi.jpg

Oplev en foredragsholder, der forstår at kombinere underholdning, alvor og faglige pointer. Farshad er skuespiller, forfatter og foredragsholder.

Han er kendt for sine skarpe meninger og inspirerende fortællinger, der fanger publikum i alle aldre og brancher. Farshads foredrag er underholdende, energiske, inspirerende og opløftende.

Foredrag 1
Du kan flytte bjerge!

“Du kan flytte bjerge!” er et personligt og underholdende foredrag, der på en simpel måde vil inspirere den enkelte til at slippe vanen og betragte forandringer som muligheder i stedet for forhindringer.

Ved brug af billedrige og humoristiske fortællinger illustrerer Farshad de forandringer, han både privat og professionelt har været igennem – og stadigvæk må igennem.

Foredrag 2
Hver mand sin lykkepille

Et livsbekræftende foredrag om det, som mere end 300 tusinde danskere lider af, nemlig den tabubelagte folkesygdom angst. I 2001 blev Farshad ramt af angst, som kastede ham ud i et langvarigt stormvejr.

Foredraget er en ærlig og tragikomisk beretning baseret på Farshads egne oplevelser med angst, der også skaber inspiration til livsglæde.

Foredrag 3
Rødgrød med fløde

Er historien om Farshads flugt fra et krigsramt land til hans første møde med en dansk familie. En yderst underholdende, rørende og tankevækkende historie om krig, flugt og mødet med et nyt land, der gav tryghed – men også store udfordringer.

Foredraget er Farshad Kholghis mest populære foredrag, som han har optrådt med i over ti år.