Camilla Thorning

 
Camilla_Thorning.jpg

Camilla Thorning (født 1973) er en af DR2s faste værter, der lige nu hjælper seerne godt ud af sengen om morgen med DR2 Morgen, ligesom hun også er vært på Deadline på DR2 og på en lang række politiske magasiner på DR2.


Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 1998, og har tidligere læst Statskundskab på Aarhus Universitet.
Camilla har i 12 år været en del af DRs politiske redaktion på Christiansborg. Hendes kendskab og erfaring med dansk politik og EU politik er derfor meget solid. Hun har også været rejsende reporter på DR1 udenrigsmagasin Horisont, og har et stort kendskab og passion for udenrigspolitik. Siden 2011 har hun været vært på DR2.
Camilla Thorning har været ordstyrer og moderator på en lang række arrangementer fra debat om kongehuset og grundloven arrangeret af Den danske Grundlovsbevægelse, Produktivitetskommissionens debat om produktiviteten i den offentlige sektor, debat om metoder i det socialfaglige arbejde arrangeret af Socialministeriet, DI konference om sprogkundskaber som ressource, Iværksætter debat på Christiansborg arrangeret af Startup Borgen, Konference om en ny barselspolitik for mænd arrangeret af DJØF og mange andre.
Med Camilla Thorning får man stor indsigt, god stemning og kontakt styring af debatten.