Søren Le Schmidt

 
Soren_Le_Schmidt.jpg

Jimmy Jørgensen er på mange måder mønsterbryder; han er oprindeligt Soeren Le Schmidt er uddannet skrædder og arbejder til daglig med design og udarbejdelse af hhv. Red Carpet, store galla- og brudekjoler samt skræddersyede jakkesæt.

Soeren sluttede 2017 af med et portræt i Børsen og startede 2018 med at være på alles læber, da kronprinsesse Mary deltog i dronningens nytårstaffel i en fortryllende rød kjole designet af Soeren. Kjolen stjal alt opmærksomhed både i danske og internationale medier – for slet ikke at tale om i de sociale medier, og Soeren blev efterfølgende inviteret i Go’ morgen Danmark for at dele ud af sin ekspertise omkring kjoler og design.
Han er dygtig til at formidle sin viden på en måde, så alle kan være med, såvel modenørden som den helt almindelige forbruger der både kan få en a-ha oplevelse og blive inspireret til nutidens trends.

Som person, Influencer og foredragsholder er Soeren den charmerende og ydmyge mand fra Ølgod samt den stilede trendsætter, der har boet i København i 10 år. Soeren er den ungdommelige rollemodel og respekterede og anerkendte designer, som når ud til det brede publikum med sin såvel kommercielle som sofistikeret tilgang til designs.
Han har gennem de seneste mange år udarbejdet forskellige red-carpet kjoler til diverse kendisser i både ind- og udland samt forskellige større Tv-produktioner, herunder bl.a. XFactor, Melodi Grandprix, Knæk Cancer, Danish Music Awards og ikke mindst Vild med Dans, hvor Sørens unikke kreativitet og elegance blev præsenteret i en stor, grafisk kjole udarbejdet af mørklægningsgardiner og båret af Sara Grünewald. Kjolen blev kåret til ”ugens kjole” i Billedbladet.

Soeren le Schmidt har fra barnsben dyrket sin kreativitet via farmorens værksted og sysstue, som han brugte som en slags frirum. Han designede og syede sin første blazer i en alder af bare 6 år. Siden Soeren var 19 år, har han arbejdet fast i modebranchen både i eget navn samt for andre designvirksomheder. Derudover har han gennem tiden indgået forskellige designsamarbejder indenfor andre produktgrupper end beklædning, som fx samarbejdet med skofirmaet A Pair i København. ”A Pair by Soeren le Schmidt”.

Igennem tiden har Soeren designet tøj til utallige danske og udenlandske kendisser som tæller Burhan G, Ida Corr, Sarah Grünewald, Tori Spelling, Eva Harlou, Cath Alexandrine Danneskiold Samsøe, Soleima, DAD, Kronprinsesse Mary m.fl.

Soeren kan også undervise, give masterclasses og holde foredrag.

Nøgleord: design, mode, skønhed, livsstil, kreativitet, rejser.